Bli en

Bingoexpert

 

Bingo i bingohall

Att spela bingo i bingohallar är något som var och fortfarande är populärt i Sverige. Förr så träffades flera sällskap inne på bingohallarna. Man diskuterade hur livet var och om någonting särskilt hade hänt. Därefter var det dags att spela bingo. Förr var det ett otroligt högtryck på bingohallarna runt om i Sverige, vilket gjorde att alla inte fick lova att vara med. En annan sak som gjorde att det blev svårt att åka och spela bingo var att det ibland var långt till spelhallen. Därför fick många istället stanna hemma, då det inte fann någon möjlighet att ta sig dit.

Detta var givetvis inte alls bra för människor som levde ensamma och var beroende av att vara en del av ett sammanhang, något som fylldes upp när man spelade bingo. Dessutom så hade bingohallarna bara öppet under vissa öppettider, vilket gjorde att man var tvungen att inte ha bokat in något under dessa tiderna. Idag ser möjligheterna att spela bingo mycket bättre ut. Du kan exempelvis spela bingo vilken tid på dygnet du vill. Det enda du behöver är en uppkoppling till internet, samt en dator, mobiltelefon eller surfplatta. Har du detta så kan du spela när du vill på dygnet, och var du än befinner dig i landet. På så vis kan alla människor spela bingo.

Vad kan man vinna?

Idag kan man vinna väldigt många fina priser. Det vanligaste är fortfarande att man vinner pengar, men du kan även vinna allt ifrån resor, mat, äventyr, Presentkort och mycket mycket mer. Dessutom har flera spelbolag ibland olika sorters jackpotar som man kan vinna under spelets gång. När du blir medlem på en bingohall får du sällan något mer än bara tillgång till spelet.

När du istället väljer att spela bingo på nätet får du dessutom en rad olika erbjudanden när du spelar. Dessutom får du nästan alltid en insättningsbonus på 100% när du som ny kund registrerar ett medlemskap.

Särskilda regler

Det finns vissa regler inom Bingo som helhet. Exempelvis så ska du alltid vara 18 år gammal när du spelar. Det är också olagligt att spela om du skulle spela med föräldrarnas legitimation. När du spelar bingo i en bingohall så gäller det även att du visar respekt mot övriga bingospelare. Vissa kommer dit för att kunna slappna av och i lugn och ro kunna spela bingo. Därför gäller det för dig som spelare att du alltid visar respekt. Vill någon prata så gör man det lugnt och tyst.

Dessutom brukar det på vissa bingohallar vara förbud mot att dricka alkohol. Detta skiljer sig dock mellan de olika hallarna. Men ett bra tips är att ta kontakt med någon som jobbar där för att reda ut vad som gäller.

Kan man spela annat än bingo?

I vissa bingohallar finns det ett otroligt utbud av olika sorters spel. De allra vanligaste spelen du spelar är Jack Vegas. Dessa maskinerna finns utplacerade på flera tusen olika restauranger landet runt. Dessa Maskiner fungerar som så att man trycker på en knapp, vilket gör att slotsen börjar snurra. Efter en stund så stannar hjulen och har du då fått minst tre av varje i rad så kan du räkna med vinst.

Dock gäller detsamma gällande bingo. Det är alltid 18-årsgräns på spel. och om du är mellan 18–23 så ska du alltid vara beredd på att kunna visa en giltig legitimation för att få spela. Om du är osäker på hur slotsen fungerar så kan vi varmt rekommendera att du tar dig en titt på olika spelbolag inne på nätet. de flesta spelbolagen erbjuder spel på slots. På så vis kan du ha en väldigt bra kännedom kring spelandet innan du sätter dig vid Jack Vegas maskinerna.

Var finns Bingohallar?

Bingohallar fanns i större utsträckning förr i tiden. Idag så har de, i takt med att internet tagit en större roll i vår vardag, sakta men säkert försvunnit på många platser. Den största anledningen är att man inte fyller sina platser, samtidigt som det är dyra hyror för de flesta. Men om du hemskt gärna vill besöka en bingohall så kan vi rekommendera att du tar dig till närmaste storstad. Där är möjligheten störst att du hittar någon.

Om du istället känner att du skulle vilja sitta vid middagsbordet eller ute i naturen på sommarstället, så kan vi varmt rekommendera att du spelar bingo på nätet. Där behöver du som tidigare nämnt inte bry dig om några besvärliga öppettider, eller att du inte ska få plats kring bordet eller liknande. Inne på nätet finns det alltid plats för dig som spelar och därför behöver du aldrig vara det minsta oroligt. Den enda risken du som spelare tar är att kunna vinna häftiga priser medan du sitter hemma där du bor. Lycka till med spelandet!